Riskonline - A biztos partner

Kötelező Biztosítás

Nyitólap | Sitemap | 2024. április 20. szombat
Telefon: 70-428-55-50
Fax: 06-69-716-026
E-mail: info@riskonline.hu

Kötelező biztosítás - Kötelező biztosítás kalkulátor - Kötelező biztosítás 2015 - KGFB

gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások

Riskonline blog

Az MKB Biztosító négy új életbiztosítási terméket kínál

2013. február 7. csütörtök, 10:20:40

"Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk az MKB Életbiztosító Zrt. négy új terméket kínál ügyfeleik szélesebb körű kiszolgálása érdekében. A termékek az MKBB Partner Portálján érhetők el.

1. MKB Értékmegőrző

Kétféle kockázatra (halálesetre és baleseti egészségkárosodásra) kínál fedezetet, továbbá tartalmaz egy megtakarítási részt, melyből a biztosítás tartamának végén, az ún. lejáratkor kifizetés teljesíthető. A befektetésekre a biztosítási törvény szigorú korlátokat szab, így e terméknél maximum 15%-ig fektethető kockázatosnak tekintett (pl. részvényjellegű) eszközökbe a díjtartalék, biztosítva ezzel a többlethozamot limitált kockázat mellett. A Biztosító az Ön által befizetett biztosítási díjak megtakarítási célt szolgáló részét (díjtartalék) befekteti, és arra a biztosítási fedezet tartamának kezdetétől 2,75% technikai kamatot garantál. A kamatgarancia addig él, amíg biztosítása hatályban van, akár történik további díjfizetés, akár nem. Ha a díjtartalék befektetéséből származó ténylegesen elért hozam meghaladja a szerződésre vonatkozó előre garantált hozam összességét, akkor a biztosító a többlethozamból legalább 85%-ot visszajuttat (jóváír) az Ön biztosítására.

A biztosítás szolgáltatása :

A biztosítási időtartam végén a Biztosító kifizeti a lejárati összeget és a többlethozamot.

Ha a biztosítottat nem várt tragédia éri a biztosítási tartam lejárata előtt, a kedvezményezettnek az aktuális elérési (megtakarítási) biztosítási összeg 50%-a (haláleseti összeg) és a többlethozam kerül kifizetésre.

A rokkantsági kiegészítő balesetből bekövetkező, 50%-ot meghaladó egészségkárosodás esetén fizeti ki a kedvezményezett részére a - garantált lejárati összeggel megegyező mértékű - rokkantsági biztosítási összeget és a többlethozamot. Biztosítás előnyei

Kamatadó mentes szolgáltatás, ha a biztosítás időtartama legalább 10 év,

ajándékozási- és öröklési illetékmentesség; a szolgáltatás nem része a hagyatéknak, arra jogot csak az érintettek (kedvezményezettek és/vagy a hitelfedezeti záradék jogosultja) formálhatnak,

a biztosítási tartamon belül (1-40 év) is hozzájuthat biztosítása díjtartaléka 95%-ához (visszavásárlási érték), ha annak mértéke a 20.000 Ft-ot már eléri,

a lejáratkor a teljes tőke, azaz 100% kerül kifizetésre hozamokkal növelten.

 

2. MKB Életrevaló

Klasszikus típusú kockázati életbiztosítás mely egy vagy két főre megköthető. A biztosító szolgáltatása ha a tartam alatt a biztosítottat nem várt tragédia éri a Biztosító a jogosultnak a meghatározott aktuális biztosítási összeget fizeti ki. A biztosítás díja az ügyfél által választott védelmi szint nagyságától függ, és az a tartam végéig változatlan marad. Ezzel a biztosítás hosszútávon kiszámítható az ügyfelek részére. A biztosítottak akár 80 éves korukig is részesülhetnek a biztosítás szolgáltatásából.

 

3. MKB Egyedi Kockázati Életbiztosítás
Klasszikus életbiztosítás, mely kiegészíthető baleset és egészségbiztosítási elemekkel. A kiegészítő biztosítások szabadon választhatóak és kombinálhatóak, ezáltal az ügyfelek saját igényeikre szabhatják a terméket. 24 órás fedezetűek és világ területi hatályúak a biztosítások. Akár már havi 1.000,-Ft-tól is megköthető! Ügyfél már meglévő biztosítását kiegészítheti magasabb illetve más típusú biztosítási védelemmel, hitelfedezeti záradékkal ellátható.
Főbiztosítás:
Kockázati életbiztosítás

 

Baleseti kiegészítő biztosítások:

Baleseti halál
Baleseti kórházi napi térítés
Baleseti műtéti térítés
Égési sérülés
Baleseti egyösszegű kórházi térítés
Csonttörés
Baleseti eredetű maradandó egészségkárosodás (50% felett)
Baleseti keresőképtelenség egyösszegű térítés

 

Közlekedési baleseti kiegészítő biztosítások
Közlekedési baleseti halál
Közlekedési baleseti egyösszegű térítés

 

Egészségbiztosítási kiegészítő biztosítások
Bármilyen okú kórházi napi térítés
Bármilyen okú műtéti térítés
Bármilyen okú egyösszegű kórházi térítés
Bármilyen eredetű maradandó egészségkárosodás (50% felett)
Bármilyen okú keresőképtelenség egyösszegű térítés
Kritikus betegségek

 

4. MKB Védőháló

Olyan klasszikus típusú kockázati életbiztosítás, ahol átalánydíjért cserébe, minden biztosított számára ugyanaz a biztosítás ára életkorától és egészségi állapotától függetlenül. Ennek a biztosításnak az újszerűsége, hogy az azonos lakcímen lakó közeli hozzátartozókra is kiterjed a biztosítási védelem. Kétféleképpen köthető; egy főre vagy az egész család számára, amely bármely bank vagy takarékszövetkezet által kínált hitelhez is életbiztosítási fedezetet nyújthat. Hitelfelvétel nélkül kiegészítő védelemként megtakarítási jellegű életbiztosításhoz vagy temetkezési szolgáltatás biztosítására ajánlható.

 

A biztosítás szolgáltatása:

Ha a biztosítottat, illetve a vele azonos háztartásban élőket nem várt tragédia éri a biztosítási tartam alatt, a jogosultnak a meghatározott aktuális biztosítási összeg (védelmi szint) kerül kifizetésre.

A védelmi szint kezdeti értéke 200 000 Ft-tól 1 000 000 Ft-ig terjedhet, ha a családtagokra is kiterjed a védelem. Ha kizárólag egy főre szól a biztosítás, az alsó határ 1 millió Ft, míg a maximális érték 3 000 000 Ft.

A biztosítottak legfeljebb 85 éves korukig kaphatnak szolgáltatást: 65 éves korig 100%-ban, majd 70 éves korig az aktuális érték fele, ezt követően pedig 20%-os szolgáltatás kerülhet kifizetésre. Ha a biztosítás egy főre szól, úgy a megnevezett biztosított 60. életévének elérésekor a szolgáltatás megszűnik.

 

Előnyök:

Hosszú távú, állandó folyamatos biztonságot nyújt Önnek és családjának,

kedvező és megfizethető díjú,

védelmi szinttől függően életkor, nem és egészségi állapot vizsgálata nélkül megköthető,

Kamatadó mentes szolgáltatás,

ajándékozási- és öröklési illetékmentesség; a szolgáltatás nem része a hagyatéknak, arra jogot csak az érintettek (kedvezményezettek és/vagy a hitelfedezeti záradék jogosultja) formálhatnak,

az elhunyt szeretett személy méltó elbúcsúztatására, választott temetési szertartásra teremt pénzügyi segítséget,

a munkáltató temetési segélyként közterhektől mentesen átvállalhatja a végső búcsú terhét."

Kötelező biztosítás díjkalkulátor
Jótanácsok
Gyakran Ismételt Kérdések
CARGLASS autó üvegkár bejelentő
Riskonline blog
RSS Hírcsatornáink
gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Riskonline - A biztos partner