Riskonline - A biztos partner

Kötelező Biztosítás

Nyitólap | Sitemap | 2024. március 28. csütörtök
Telefon: 70-428-55-50
Fax: 06-69-716-026
E-mail: info@riskonline.hu

Kötelező biztosítás - Kötelező biztosítás kalkulátor - Kötelező biztosítás 2015 - KGFB

gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások

Riskonline blog

Ezért érdemes az évközi kgfb évfordulóra is figyelni!

2013. április 8. hétfő, 16:03:14

A 2013. évközi kötelező biztosítások díja jóval magasabb, mint a 2012. év végi kgfb kampányában. Míg a január 1-jei évfordulósok átlagosan 11 eFt-ot fizettek a kötelező biztosításukért, addig a mostani átlagdíj eléri a 20 eFt-ot. Látható, hogy közel a duplája a jelenlegi átlagdíj az év végihez képest. Ennek legfőbb oka, hogy az évközi autóvásárlásoknál új belépőként és/vagy A0 bonus kategóriában kötik meg a biztosítást, tehát nem a díjtételek növekedtek drámai mértékben.

 

Viszont azt érdemes megjegyezni, hogy odafigyeléssel évközben is több ezer forintos megtakarítás érhető el. Tehát az évforduló előtt legalább 30 nappal írásban kell felmondani a kötelező biztosítást a jelenlegi biztosítónál, amennyiben ez nem történik meg, folytatódik tovább a meglévő szerződés, ami egy évvel automatikusan hosszabbodik.

 

Az a tapasztalatunk, hogy az autósok nem feltétlenül a 3-4 ezer forintos spórolás miatt váltanak, hanem mert egy jobb ajánlat esetén a korábbi biztosításnál nem drágábban egy fontos kiegészítő biztosítást is kérhetnek a kgfb mellé. Ezen hasznos kiegészítő biztosítások néhány ezer forintért már elérhetőek. A legnépszerűbbek: Vihar casco-, vadkár-, mini casco- és az aktív kárrendezés & asszisztencia biztosítások.

Kötelező biztosítás díjkalkulátor
Jótanácsok
Gyakran Ismételt Kérdések
CARGLASS autó üvegkár bejelentő
Riskonline blog
RSS Hírcsatornáink
gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Riskonline - A biztos partner