Riskonline - A biztos partner

Kötelező Biztosítás

Nyitólap | Sitemap | 2018. február 23. péntek
Telefon: 70-428-55-50
Fax: 06-69-716-026
E-mail: info@riskonline.hu

Kötelező biztosítás - Kötelező biztosítás kalkulátor - Kötelező biztosítás 2015 - KGFB

gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Nyerj iPad Mini-t!

CASCO biztosítás, CASCO gépjármű biztosítás

Díjszámítás

Amit a Casco biztosításról tudni érdemes

Gondolta volna?

Gondolta volna, hogy évente a CASCO biztosításokkal fedezett gépjárművek 22%-ra történik kártérítés??? Ennek a megdöbbentő adatnak a tükrében úgy gondoljuk, hogy érdemes cascot kötni a család egyik legértékesebb és kár szempontjából a legveszélyeztetettebb vagyontárgyára. Gondoljon bele, hogy egy töréskárral, vagy egy lopáskárral mekkora anyagi terhet jelent családjának az autó javíttatása vagy elvesztése! Sokan gondolják, hogy „no cascos” hitelre vagy lízingre vettem az autómat, akkor nekem minek a casco. Az érvünk nagyon egyszerű: akkor is szívesen fizetné tovább a hitel törlesztő részeltet vagy a lízing díjjat, ha összetörné autóját, vagy ha autóját ellopnák? Pedig attól még, hogy az autóját ellopták, vagy használhatatlanná vált ugyan úgy kell fizetni a havi részleteket utána!

CASCO biztosítás kalkulátorunk segítségével több ajánlat közül tudja kiválasztani, az Ön igényének legmegfelelőbb szerződést. A kalkulátorunkon tarifált ajánlataink teljes körű casco szolgáltatást tartalmazzák, tehát kiterjed a töréskárra, elemi károkra, lopásra, részlopásra és üvegkárra.

Amit a Cascoról tudni érdemes

Egy általános CASCO biztosítás fedezetet nyújt a jármű töréskáraira (akár sajáthibás balesetről, akár ismeretlen általi károkozásról legyen szó), elemi és tűzkárokra, az egész jármű vagy alkatrészeinek ellopására, de kiegészítőként akár tartalmazhat poggyász-, extratartozék- és balesetbiztosítást, vagy kölcsöngépjármű szolgáltatást is.
részletesen »

Melyen kockázatokra nyújt a CASCO biztosítás fedezetet

Teljeskörű CASCO gépjármű biztosítás:
  • Casco elemi kára
  • CASCO biztosítás töréskárra
  • Casco lopáskára
  • Casco üvegtörésre
részletesen »

A biztosító mentesülése

A biztosító mentesül a károk megtérítése alól, ha a kárt jogellenesen és szándékosan vagy súlyosan gondatlanul okozták.
részletesen »

Mire nem fizet a CASCO biztosítás?

Az olyan károkra, amelyek háborús jellegű eseményekkel vagy bármilyen tömegmegmozdulással, terrorcselekményekkel, versennyel, sugárzó anyagok és termékek hatásával összefüggésben keletkeztek.
részletesen »

Mi a CASCO biztosítás területi hatálya?

A CASCO biztosítások többségében Európa területén érvényesek, de a meghatározás biztosítónként eltérő.

Ki a Casco szerződője, biztosítottja, kedvezményezettje?

részletesen »

Hogyan működik a CASCO bónusz-rendszer?

Hasonlóan a kötelező biztosításhoz a CASCO-nál is működik a bonusz-rendszer.
részletesen »

Milyen védelem kell, hogy vállalják a biztosítók a lopás kockázatát?

Rendszerünk CASCO díjszámító programja, a biztosítók díjajánlatánál azt is megadja, hogy az adott biztosító, az adott gépjárműre milyen védelmet követel meg.
részletesen »

Érdemes-e CASCO-t a márkakereskedésben kötni?

Autó vásárlásakor a márkakereskedésben több dolgot is szeretnének „segítő szándékkal” elintézni helyettünk, így a hitelszerződéshez feltétlenül szükséges, de egyébként is ajánlott CASCO biztosítás megkötését is. Kérdés, hogy biztosan jó-e ez nekünk?
részletesen »

A szemle casco kötéskor

A használt autókra kötött CASCO biztosítások esetében a biztosítók általában ragaszkodnak ahhoz, hogy a szerződéskötéskor szakértőjük megszemlézze a biztosítani kívánt autó állapotát, ez azonban nem akadályoz meg abban, hogy online kössünk szerződést, mivel rendszerünk a szemle megszervezésében is segítséget nyújt.

CASCO akár már a gépjármű átvétele előtt megköthető!

Abban az esetben is köthet CASCO-t oldalunkon, ha új gépjárművének átvétele előtt, a gépjármű egyes adatainak még nem ismeri.
részletesen »

Mit kell tudni a CASCO-ról, ha a gépjármű finanszírozott

Magyarországon egyre jelentősebb a valamilyen finanszírozás keretein belül megvásárolt autók aránya, legyen szó akár lízingről, vagy banki hitelről. A finanszírozási szerződés általában tartalmazza a CASCO megkötésének követelményét. Ez a követelmény természetesen érthető a finanszírozó részéről, másrészt hitelre vásárolt autó esetén nekünk is elemi érdekünk a CASCO megkötése.
részletesen »

A casco önrész kiválasztása biztosítás kötésekor

Az önrészesedés fogalmával két esetben találkozunk: a CASCO szerződés megkötésekor, illetve mikor a biztosító a kártérítést fizeti.
részletesen »

Online casco kötés

Portálunk CASCO biztosítási modulja a hazai biztosítási piac széles skáláját, és ezen belül is több variáció lehetőségét tárja fel előttünk mindössze néhány perc alatt, valamint finanszírozott autóra is online módon köthetünk itt szerződést.
részletesen »

Érdemes figyelni a következőkre

részletesen »
Jótanácsok
Gyakran Ismételt Kérdések
CARGLASS autó üvegkár bejelentő
Riskonline blog
RSS Hírcsatornáink
gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Riskonline - A biztos partner