Riskonline - A biztos partner

Kötelező Biztosítás

Nyitólap | Sitemap | 2024. április 25. csütörtök
Telefon: 70-428-55-50
Fax: 06-69-716-026
E-mail: info@riskonline.hu

Kötelező biztosítás - Kötelező biztosítás kalkulátor - Kötelező biztosítás 2015 - KGFB

gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások

Híreink

Allianz kgfb kármentességi kedvezménye

2014. július 23. szerda, 13:13
Az Allinaz Hungária Biztosító 2014.07.30-tól kármentességi kedvezményt vezet be a kötelező biztosításoknál.

"A határozatlan idejű, nem flotta, nem veterán GFB szerződésekre 2014.07.30-ai hatállyal új kedvezmény elemet vezettünk be „Kármentességi kedvezmény” néven.

A kedvezmény kizárólag az új szerződéseken, az alábbi feltételek együttes teljesülése esetén érvényesíthető:

  • a szerződő 2012. január 1. és az új szerződés kockázatviselés kezdete közötti időszakban nem rendelkezett érvényes, személygépkocsira kötött GFB szerződéssel, vagy
a szerződő valamennyi, 2012. január 1. és az új szerződés kockázatviselés kezdete közötti időszakban érvényes, (egy vagy több) személygépkocsira kötött GFB szerződése a 2012. január 1. és az új szerződés kockázatviselésének kezdete közötti időszakban kármentes volt;
  • a kedvezmény kizárólag határozatlan idejű, nem flotta, nem veterán gépjárművekre, és ezeken belül is csak személygépkocsira alkalmazható.

Kármentes szerződésen olyan szerződést kell érteni, melyet érintően nem történt károkozás a megjelölt időszakban.

A kedvezmény igénybevételéhez a szerződőnek meg kell adnia, hogy mióta rendelkezik GFB szerződéssel személygépjárműre vonatkozóan és jelölnie kell, hogy ezen időszak alatt okozott-e káreseményt. Ha volt károkozása, akkor 2012-től, naptári évenkénti bontásban meg kell adnia az okozott károk darabszámát (az adott évben bejelentett károk darabszámát, kárkifizetéstől vagy a szerződő által a kárösszeg visszafizetésétől függetlenül).

A kedvezmény igénybevételének jogosságát társaságunk minden esetben utólag ellenőrzi a szerződés kockázatviselés kezdetét követő 60 napon belül. Saját előzményes szerződések esetében a nyilvántartó rendszerünk, míg más biztosítós előzményes szerződések esetében a kárnyilvántartás (KKNYR) adatai alapján történik a kedvezmény ellenőrzése.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az ellenőrzést követően a jogtalanul igénybe vett kedvezményeket töröljük a szerződésről a kockázatviselés kezdetére visszamenőleges hatállyal, és ez által a szerződés díja emelkedhet! Erről minden esetben tájékoztatni kell az Ügyfeleket!"

Kötelező biztosítás díjkalkulátor
Jótanácsok
Gyakran Ismételt Kérdések
CARGLASS autó üvegkár bejelentő
Riskonline blog
RSS Hírcsatornáink
gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Riskonline - A biztos partner