Riskonline - A biztos partner

Kötelező Biztosítás

Nyitólap | Sitemap | 2024. április 19. péntek
Telefon: 70-428-55-50
Fax: 06-69-716-026
E-mail: info@riskonline.hu

Kötelező biztosítás - Kötelező biztosítás kalkulátor - Kötelező biztosítás 2015 - KGFB

gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások

Híreink

Az EUB rendkívüli eljárást alkalmaz az utasbiztosításoknál az ítéletidő miatt

2013. március 19. kedd, 9:58
Az EUB is segítséget nyújt a hosszú hétvégén külföldre utazóknak, akik a hó fogságában töltötték a hétvégét és utasbiztosítással rendelkeztek. A biztosítók sorra plusz szolgáltatásokat jelentenek be a hétvégi ítéletidőt elszenvedők biztosítással kapcsolatos ügyintézésének megkönnyítésére.

Az EUB a következő közleményt juttata el hozzánk:

 

"Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2013.03.14-16. közötti rendkívüli időjárási körülmények által okozott utazási nehézségek miatt utasbiztosításainknál az alábbi rendkívüli eljárást alkalmazzuk:

 

Azoknak az Ügyfeleinknek, akiknek a biztosítása 2013.03.14-16. között kezdődött volna, de az utazás a rendkívüli időjárási körülmények miatt meghiúsult, az EUB teljes összegben visszatéríti a korábban megkötött utasbiztosítások díját.

 

Ennek feltétele, hogy az ügyfél (szerződő) az erre vonatkozó igényét a mellékelt díjvisszatérítési kérelem nyomtatvány kitöltésével jelzi és azt legkésőbb szerdáig (2013. március 20-ig) megküldi a Biztosító részére scannelve az ertekesites@eub.hu e-mail címre vagy a 06/1 452-3436-os faxszámra.

 

 

Tájékoztatjuk Önöket továbbá, hogy az EUB termékei jellemzően tartalmazzák a „+1 nap” szolgáltatást, melynek keretében rendkívüli időjárási körülmények miatt bekövetkező útlezárás esetén a biztosítás tartama automatikusan meghosszabbodik egy nappal, így a hazafelé tartó utasoknak csak ennél hosszabb késedelem esetén kellett a biztosítás hosszabbításával foglalkozniuk.

 

 

Amennyiben az ügyfeleknek lehetőségünk van az utazás időpontját módosítani, és a biztosítási időszak tartama nem módosul (díjat a módosítás nem érint), abban az esetben a mellékelt szerződés-módosítási kérelem nyomtatvány kitöltésével kérhetik a biztosítási kötvény módosítását az új időszakra.

A módosítási igényeket legkésőbb szerdáig (2013. március 20-ig) kérjük megküldeni a Biztosító részére scannelve az ertekesites@eub.hu e-mail címre vagy a 06/1 452-3436-os faxszámra. Amennyiben a módosítás díjváltozással is jár, kérjük, keressék kapcsolattartó munkatársainkat az ismert elérhetőségeken."

Kötelező biztosítás díjkalkulátor
Jótanácsok
Gyakran Ismételt Kérdések
CARGLASS autó üvegkár bejelentő
Riskonline blog
RSS Hírcsatornáink
gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Riskonline - A biztos partner