Riskonline - A biztos partner

Kötelező Biztosítás

Nyitólap | Sitemap | 2024. április 18. csütörtök
Telefon: 70-428-55-50
Fax: 06-69-716-026
E-mail: info@riskonline.hu

Kötelező biztosítás - Kötelező biztosítás kalkulátor - Kötelező biztosítás 2015 - KGFB

gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások

Híreink

Az év végi kötelző biztosítás kampány eredményei biztosítónként

2013. január 2. szerda, 10:41
Lássunk hogy is alakult az év végi kötelezős verseny a biztosítók között. Mindig érdekesen alakul a biztosítási verseny, ami évről évre csökkenő kötelezős díjat jelent az ügyfeleknek.

A mi kötelező biztosítás kalkulátorunkat választó ügyfeleink által kötött biztosítások alapján A K&H Biztosító lett az év végi kötelező biztosítási kampány toronymagas győztese, azaz ügyfeleink 21 % választota a K&H Biztosítót a 2013-as évre. Reményeink szerint a K&H által meghirdetett alacsony biztosítási díjak nem mennek a kárrendezés rovására - ha ennyi hozzáfűzni valót megengedhetünk magunknak.

A második legtöbb biztosítást a Genertelnél kötötték ügyfeleink, tőlük egy hajszállal kevesebben válsztották a biztosítási kalkulátorunkon a Wáberer Biztosító, az Uniqa Biztosító, az Aegon Biztosító és a KÖBE kötelező biztosítását. A következő ötös 4-6%-os teljesítménnyel az Allianz Biztosító, az Astra, az Union Biztosító, a Posta Biztosító és még a Signal Biztosítót is ebbe a mezőnybe sorolhatjuk.

A jelenlegi, azaz a január 1-ét követő évfordulós szerződéseknél a díjak körülbelül 50-60%-al emelkedtek, ami átlagosan 18-19 ezer forintos éves biztosítási díjat jelent és ez mellé számolni kell a 30%-os baleseti adóval is.

Kötelező biztosítás díjkalkulátor
Jótanácsok
Gyakran Ismételt Kérdések
CARGLASS autó üvegkár bejelentő
Riskonline blog
RSS Hírcsatornáink
gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Riskonline - A biztos partner