Riskonline - A biztos partner

Kötelező Biztosítás

Nyitólap | Sitemap | 2024. április 25. csütörtök
Telefon: 70-428-55-50
Fax: 06-69-716-026
E-mail: info@riskonline.hu

Kötelező biztosítás - Kötelező biztosítás kalkulátor - Kötelező biztosítás 2015 - KGFB

gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások

Híreink

Belép a szlovák piacra a CIG Pannónia Életbiztosító

2010. szeptember 16. csütörtök, 8:49
A CIG közleménye szerint másfél évvel a romániai piacra lépést követően a társaság az alapításakor kitűzött stratégiájának megfelelően újabb közép-kelet-európai országban indítja el értékesítését.

A társaság jelezte: továbbra is folyamatosan vizsgálja a környező országokban adódó piacra lépési lehetőségeket.

A közlemény szerint a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete, miután megállapította, hogy a társaság határon átnyúló szolgáltatási tevekénységének nincs akadálya, a biztosítókról és a biztosítási tevékenységről szóló törvényben foglaltakkal összhangban tájékoztatta a szlovák felügyeleti hatóságot, hogy a társaság a bejelentésben foglaltak szerint értékesítési tevékenységet kíván folytatni a Szlovák Köztársaság területén.

A közlemény kitér arra is, hogy a Cégbíróság végzése értelmében a társaság szeptember 1-jétől kezdődően nyilvánosan működő részvénytársaságként folytatja tevékenységét.

A biztosítót 2008-ban magyar magánszemélyek alapították, többek között Járai Zsigmond volt jegybankelnök, Kieselbach Tamás művészettörténész, a Kieselbach Galéria tulajdonosa, Korányi G. Tamás újságíró, Martonyi János külügyminiszter, Nobilis Kristóf, a Budapesti Ingatlanhasznosító és Fejlesztő Részvénytársaság igazgatóságának elnöke, Straub Elek, a Magyar Telekom korábbi elnök vezérigazgatója és Szapáry György, a Magyar Nemzeti Bank volt alelnöke.

Legutóbb az SBI European Fund szerzett 10 százalékos részesedést a CIG Pannónia Életbiztosítóban 10 millió eurós zártkörű tőkeemeléssel.

A társaság a legutóbbi sajtóhírek szerint rövidesen kezdeményezi törzsrészvényeinek bevezetését a Budapesti Értéktőzsde "B" kategóriájába.

Kötelező biztosítás díjkalkulátor
Jótanácsok
Gyakran Ismételt Kérdések
CARGLASS autó üvegkár bejelentő
Riskonline blog
RSS Hírcsatornáink
gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Riskonline - A biztos partner