Riskonline - A biztos partner

Kötelező Biztosítás

Nyitólap | Sitemap | 2024. március 29. péntek
Telefon: 70-428-55-50
Fax: 06-69-716-026
E-mail: info@riskonline.hu

Kötelező biztosítás - Kötelező biztosítás kalkulátor - Kötelező biztosítás 2015 - KGFB

gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások

Híreink

FBMASZ IX. Biztosításszakmai konferencia

2012. október 2. kedd, 15:37
Kgfb tapasztalatok és vélemény

A biztosításszakmai konferencián Papp Lajos, a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének (FBAMSZ) elnöke elmondta, hogy nagyon fontos az alkuszok ügyfélkapcsolati szerepe a kötelező biztosítás tanácsadással, kárrendezésével kapcsolatban (is), ugyanakkor még mindig sokan csak a olcsóbb biztosításkötési lehetőséget látják bennük.

 

Mi is fontosnak tartjuk elmondani, hogy az alkuszi tevékenység jóval több a biztosítási szerződés megkötésénél. Egy jó alkusz nemcsak a legkedvezőbb biztosítást, hanem a legjobb ár/érték arányú ajánlatot is megmutatja az ügyfélnek, aminek még egy egyszerű kötelező biztosításnál is szerepe van. A problémás ügyek elintézésében is sokat segítenek és az alapszolgáltatások közé tartozik, hogy az ügyfél kérésére pótolják a számára szükséges dokumentumokat (kártörténeti igazolás, felmondás, csekk, kötvény, stb.).

 

Kárrendezésnél is nagyon fontos a szakszerű segítség, hiszen a hozzá nem értésből fakadó problémáknak elejét veszi egy jó alkusz. Ezzel kapcsolatos feladatai: a kár bejelentése  biztosítónak, a szükséges dokumentumok megküldése, kapcsolattartás az ügyféllel és a biztosítóval, a kárfelvétel, kár kifizetésének nyomon követése.

Kötelező biztosítás díjkalkulátor
Jótanácsok
Gyakran Ismételt Kérdések
CARGLASS autó üvegkár bejelentő
Riskonline blog
RSS Hírcsatornáink
gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Riskonline - A biztos partner