Riskonline - A biztos partner

Kötelező Biztosítás

Nyitólap | Sitemap | 2024. április 24. szerda
Telefon: 70-428-55-50
Fax: 06-69-716-026
E-mail: info@riskonline.hu

Kötelező biztosítás - Kötelező biztosítás kalkulátor - Kötelező biztosítás 2015 - KGFB

gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások

Híreink

Flotta GFB szerződések igazolása

2012. március 12. hétfő, 18:00
Alábbiakban közöljük a Groupama Garancia Biztosítónál kötött flotta kötelező biztosítások díjigazolásával kapcsolatos tájékoztatót. A tájékoztató idézettként kerül bemásolásra:

"Év elején a flotta szerződések gfb igazolásainak kiadásával kapcsolatosan kértük a türelmeteket, melyet ezúton még egyszer köszönünk.

 

A továbbiakban  minden flottára központilag készülnek az igazolások kéthetente, hogy lehetőség szerint egy adott flottába tartozó minden jármű megkapja a megfelelő igazolást, amennyiben az utolsó számla elkészítése óta fizetmény érkezett az ügyféltől. Az összes járműre igaz hogy, mivel a gépjárművenkénti díjrendezettség dátumát egyelőre nem tartjuk nyilván – az adott flottára vonatkozó tárgy díjfizetési időszak - havi díjfizetés esetén a tárgy negyedév - utolsó napjáig  kapják az igazolólapokat. A szaporulatokra akkor is készül igazolás ha még nem történt befizetés.  Ez azonban csak egy technikai dátum, és bár természetesen ez fedezetben állást jelent részünkről az adott járműre az esedékes díjat meg kell fizetnie az ügyfélnek.

 

Új flották esetében az induló állományra szintén központilag készülnek az igazolások, a dij beérkezésétől függetlenül.

 

Azok a szerződések,  melyek még nem kapták meg az igazolást, ezekre a flottákra központilag szintén elkészültek az igazolások az alábbiak szerint, melyek a napokban eljutnak (vagy már el is jutottak) az Ügyfelekhez.

A díjrendezettség dátuma ezekben az esetekben is dijfizetési gyakoriságnak megfelelő tárgyidőszak utolsó napja lesz akkor is, ha a szerződésekre még nem érkezett befizetés, tekintettel a reaktiválások és ajánlatrögzítések esetén előfordult csúszásokra.

 

Természetesen a törvényileg előírt +60 napot az igazolás nyomtatványunk formaszövegezése tartalmazza.

 

 

Ez a leválogatás az alábbiak szerint készült el:

  • Nem tartalmazza azokat a flottákat, akik a korábban előállított igazolásokat kapták.
  • Ahol viszont kaptak kézzel és csak  szaporulat volt azóta, ott most a teljes park kap, mert jelenleg nem tudjuk különválasztani csak a szaporulatot, ha viszont most erre is törekednénk, akkor az a még az igazolást nem kapott flották esetén okozna jelentős késedelmet a kiküldésben (későbbi futásokban ez már nem lesz gond)
  • Vannak másolt szerződések, melynek  azóta a másolati példányát törölték az eredetit  felélesztették,  a régire díjat fizettek, így most megint kap igazolást."
Kötelező biztosítás díjkalkulátor
Jótanácsok
Gyakran Ismételt Kérdések
CARGLASS autó üvegkár bejelentő
Riskonline blog
RSS Hírcsatornáink
gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Riskonline - A biztos partner