Riskonline - A biztos partner

Kötelező Biztosítás

Nyitólap | Sitemap | 2024. április 25. csütörtök
Telefon: 70-428-55-50
Fax: 06-69-716-026
E-mail: info@riskonline.hu

Kötelező biztosítás - Kötelező biztosítás kalkulátor - Kötelező biztosítás 2015 - KGFB

gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások

Híreink

Ismét nagy verseny várható a kötelező biztosításnál

2011. október 17. hétfő, 11:51
A biztosítók lassan véglegesítik a 2012 évi kötelező biztosítás tarifákat.

A biztosítóknak lassan le kell zárni a KGFB 2012-es díjak kialakítását. A baleseti különadó és a magas euro árfolyam, amely az alkatrész árak emelkedését okozták, komoly dilemma elé állítják a biztosítókat. Egy biztos, hogy a baleseti adó 25-35%-al emelni fogja a kötelezők díját. Nagy kérdés, hogy a biztosítók közötti éles verseny miatt csökkenhetnek a 2012-ben a KGFB díjak, természetesen a balaesti adó terhét nem számítva. A  irányba terelheti az alapdíjak alakulását díjak, hogy 2012-től egy újabb biztosító szátllbe a kötelező biztosítást kínáló biztosítók közé, az új biztosító a magyar tulajdonú CIG.

Egyes vélemyények szerint ez lesz az utolsó nagy kötelezős kampány, mert jövőre már stabilizálódnak a díjak egy díjszinten és az ügyfelek 4-5 évig nem váltanak a következő évtől. Véleményünk szerint ennél árnyaltabb a kép, mert hosszú évek során azok a biztosítók aki alacsony kgfb díjjal jöttek ki a kampányban maximum egy évig tudták tartani az alacsony díjszintet és a következő évben elveszítették az ügyfeleik 60-70 százalékát.

Október harmincadikán minden kiderül, kötelező biztosítás kalkulátorunk segítségével idén is nálunk tudhatja meg először a 2012-es díjakat.

Kötelező biztosítás díjkalkulátor
Jótanácsok
Gyakran Ismételt Kérdések
CARGLASS autó üvegkár bejelentő
Riskonline blog
RSS Hírcsatornáink
gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Riskonline - A biztos partner