Riskonline - A biztos partner

Kötelező Biztosítás

Nyitólap | Sitemap | 2024. április 25. csütörtök
Telefon: 70-428-55-50
Fax: 06-69-716-026
E-mail: info@riskonline.hu

Kötelező biztosítás - Kötelező biztosítás kalkulátor - Kötelező biztosítás 2015 - KGFB

gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások

Híreink

Kártörténeti igazolás beszerzési problémák

2010. szeptember 20. hétfő, 20:00
Közel 50ezer, a tavalyi KGFB kampányban biztosítót váltó autósnak okozhat kellemetlenséget a kártörténeti igazolásának hiánya vagy megkésett beszerzése az új biztosítója részéről.

A biztosítók dolga a kártörténeti igazolások beszerzése, ezt az ügyfelek 5%-ának az esetén nem sikerült a rendelkezésre álló időszakban, ami a törvény alapján az ügyfél A00 vagy M04 kategóriába való visszasorolását vonja maga után.
A biztosítóknak nincs mérlegelési joga ezekben az esetekben, ugyanis a törvény nem foglalkozik a probléma azon részével, hogy az autós hibája okán nem sikerült hozzájútni a kártörténeti igazoláshoz vagy egyéb adminisztrációs hiba következményeként.
A pórul járt autósok így a kampányidőszakban ígért díj többszörösét is fizethetik, amit a biztosító utólagosan jóváír, de addig is az autósnak kell ráfizetnie a rendszer hiányosságai miatt…

Amennyiben online rendszerünkön keresztül köti meg kötelező biztosítását, úgy mi minden ilyen esetben segítünk a kártörténeti igazolás beszerzésében az előző biztosítótól és a lehető legrövidebb időn belül rávezettejük az új biztosításra a bónuszt. A biztosítók 2008-ban és 2009-ben is példásnak nevezték azt az eljárást ahogy ügyfeleink biztosításával kapcsolatban eljártunk.

Kötelező biztosítás díjkalkulátor
Jótanácsok
Gyakran Ismételt Kérdések
CARGLASS autó üvegkár bejelentő
Riskonline blog
RSS Hírcsatornáink
gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Riskonline - A biztos partner