Riskonline - A biztos partner

Kötelező Biztosítás

Nyitólap | Sitemap | 2024. április 20. szombat
Telefon: 70-428-55-50
Fax: 06-69-716-026
E-mail: info@riskonline.hu

Kötelező biztosítás - Kötelező biztosítás kalkulátor - Kötelező biztosítás 2015 - KGFB

gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások

Híreink

Kgfb kalkuláltor 2013 – Érdemes idén számolni?

2012. szeptember 18. kedd, 15:02
Lassan kezdünk hozzászokni, hogy minden évben a november-december hónap a kötelező biztosítás kampányáról szól a sajtóban. Természetesen azt is tudjuk, hogy évek óta csökken az átlagdíj, így történt ez a tavalyi kötelező váltás időszakában, annak ellenére, hogy a kgfb díjra 30%-os baleseti adó került.

A 2012-es esztendőben ismét átrendeződött a kgfb piac, néhány biztosító - ahogy ez minden évben lenni szokott - komolyan csökkentette a díjtételeit, így próbálva minél nagyobb piaci részesedést szerezni magának.

 

2013-ra sem várható jelentős mértékű áremelkedés a kiélezett piaci versenynek köszönhetően, azonban a biztosítótársaságoknak a valószínűsíthető új törvénymódosítás miatt nagyobb mozgásterük lehet a kötelező biztosítás árazását illetően, évközi korrekciókra is lesz lehetőségük.

 

A nagy verseny miatt továbbra is érdemes az online kötelező biztosítás kalkulátoron kiszámolni a díjat, hiszen ismét sokat spórolhatnak az éber autósok. Portálunkon tavaly átlagosan 20-25%-ot takarítottak meg ügyfeleink. Annak, aki tavaly nem váltott, annak pedig feltétlenül érdemes tarifálni, mert nagy az esélye annak, hogy talál egy olcsóbb kötelező biztosítást.

Kötelező biztosítás díjkalkulátor
Jótanácsok
Gyakran Ismételt Kérdések
CARGLASS autó üvegkár bejelentő
Riskonline blog
RSS Hírcsatornáink
gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Riskonline - A biztos partner