Riskonline - A biztos partner

Kötelező Biztosítás

Nyitólap | Sitemap | 2024. március 29. péntek
Telefon: 70-428-55-50
Fax: 06-69-716-026
E-mail: info@riskonline.hu

Kötelező biztosítás - Kötelező biztosítás kalkulátor - Kötelező biztosítás 2015 - KGFB

gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások

Híreink

Kilenc biztosításközvetítő cég törvényt sértett a kötelező biztosítás kalkulátoruk hibás számításával

2012. november 21. szerda, 14:09
A PSZÁF 16 biztosításközvetítő portált vizsgált, hogy a kötelező biztosítás kalkulátorukon közölt díjak egyezne e a biztosítók által meghirdetett díjakkal. A 16 biztosításközvetítőből kilencnek pontatlanul díjakat kalkulált a honlapjukon lévő kalkulátoruk.

A kilenc biztosításközvetítő közül nyolc alkusz és egy többesügynök. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete megállapította, hogy a Biztosítás.hu Biztosítási Alkusz Kft. (web: biztositas.hu), a CLB Független Biztosítási Alkusz Kft.(web: clb.hu), az EURORISK Biztosítási Alkusz Kft.(web:eurorisk.hu), a KONEXUS Biztosítási Alkusz Kft.(web: konexus.hu), a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Zrt.(web: netrisk.hu), a Porsche Biztosításközvetítő Kft.(web: kotelezo-biztositas.porschebank.hu, porschebank.hu), a PRAEVENTIO Biztosítási Alkusz Kft.(web: pba.hu), a SOMOGY BRÓKER Biztosítási Alkusz Kft.(web: somogybroker.hu), a ROMBUSZ BRÓKER Biztosítási Alkusz Kft.(web: rombuszbroker.hu) esetében a konkrétan kalkulált  kötelező biztosítás díjak nem egyeztek meg az érintett biztosítók által meghirdetett díjtarifája alapján kiszámított kötelező díjjal.

Hogy pontosan hány szerződést érint a hibás kalkulátorok működése azt nehéz megbecsülni. Javasoljuk, hogy mindenki még egyszer ellenőrizze a megkötött biztosítását, nehogy a felmondási határidő lejárta után érje meglepetés!



Kötelező biztosítás díjkalkulátor
Jótanácsok
Gyakran Ismételt Kérdések
CARGLASS autó üvegkár bejelentő
Riskonline blog
RSS Hírcsatornáink
gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Riskonline - A biztos partner