Riskonline - A biztos partner

Kötelező Biztosítás

Nyitólap | Sitemap | 2024. április 17. szerda
Telefon: 70-428-55-50
Fax: 06-69-716-026
E-mail: info@riskonline.hu

Kötelező biztosítás - Kötelező biztosítás kalkulátor - Kötelező biztosítás 2015 - KGFB

gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások

Híreink

Kötelező biztosítás 2013 – miért érdemes számolni?

2012. november 1. csütörtök, 13:15
Az idei kampányban a várakozások ellenére tovább csökkentek a díjak bizonyos szegmensekben, várhatóan a vidékiek és a budapesti agglomerációban élőknek lehet majd a legtöbbet spórolni.

Érdemes lesz tarifálni és mert az előzetes számítások szerint átrendeződések is várhatóak a piacon. Több biztosító új kiegészítő termékkel jelent meg a piacon, mi úgy látjuk, hogy továbbra is az egyik leghasznosabb ilyen termék az aktív kárrendezés, amely jól kiegészítheti a kötelező biztosításunkat. Lényege, hogy évi pár ezer forintért a kötelező mellé kötve az autós a saját biztosítójától kapja meg a kártérítést egy esetleges baleset esetén, így neki nem kell futkosnia a károkozó biztosítójához a pénze után, azt a saját biztosítója lerendezi helyette.

A váltók száma is több lehet, ugyanis a váltási küszöb is egyre alacsonyabb lett, köszönhetően a gazdasági helyzetnek. Itt meg kell említeni, hogy a 30%-os baleseti adó alapja a saját kgfb díjunk, azaz minél magasabb a díjunk, annál több adót is kell fizetnünk, ezért is érdemes racionalizálni a kötelező biztosításunkat.

Kötelező biztosítás díjkalkulátor
Jótanácsok
Gyakran Ismételt Kérdések
CARGLASS autó üvegkár bejelentő
Riskonline blog
RSS Hírcsatornáink
gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Riskonline - A biztos partner