Riskonline - A biztos partner

Kötelező Biztosítás

Nyitólap | Sitemap | 2024. április 20. szombat
Telefon: 70-428-55-50
Fax: 06-69-716-026
E-mail: info@riskonline.hu

Kötelező biztosítás - Kötelező biztosítás kalkulátor - Kötelező biztosítás 2015 - KGFB

gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások

Híreink

Kötelező biztosítás kalkulátor 2013 – Milyen kedvezmények léteznek?

2012. szeptember 21. péntek, 15:28
Az online kalkulátorokon nagyon nagy kedvezményeket lehet elérni a különböző biztosítóknál, akár az alapdíj 50-60%-át is le lehet faragni.

Alább a leggyakrabban felhasznált kedvezményeket nézzük meg, amit a biztosítók adhatnak:

 

-          gyermekkedvezmény: a szerződő 18 év alatti gyermekkel rendelkezik és ezt hajlandó valamilyen hivatalos okmánnyal igazolni is. (pl.: TB kártya)

-          közszolgálati dolgozó kedvezmény: közalkalmazottaknak szóló engedmény, általában közszolgálati igazoló dokumentumot kérnek a biztosítók.

-          nyugdíjas kedvezmény: 65 év felett és nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők köthetik így meg olcsóbban a kötelezőjüket.

-          kommunikációs kedvezmény: amennyiben a szerződő rendelkezik email címmel és vállalja, hogy a kgfb-hez kapcsolódóan elektronikus formában kapja meg a szükséges dokumentumokat (kötvény, fedezetigazolás) és a biztosítóval kapcsolatos ügyeit is online intézi.

-          díjfizetés módja kedvezmény: a legtöbb biztosító a banki díjlehívásra/átutalásra kedvezményt ad a csekkes díjfizetéssel szemben.

-          díjfizetés üteme kedvezmény: éves/féléves fizetés esetén is biztosítótól függően 5-25% kedvezményt is el lehet érni.

-          casco+kgfb együttkötési kedvezmény: a két szerződés egyidejű és ugyanannál a biztosítónál köti, jelentős, akár 30% kedvezményt is kaphat a casco biztosítás árából.

-          partnerkedvezmény: szintén sok biztosítótársaság ad díjkedvezményt, amennyiben a szerződő több biztosítással is rendelkezik nála, akár más módozatokban (pl.: lakásbiztosítás, életbiztosítás)

-          kármentességi kedvezmény: általában a több éve kármentes vezető autósok egyes biztosítóknál arányaiban is jelentős kedvezményt kaphat.

-          jogosítvány megszerzésének évétől függő kedvezmény: a vezetési tapasztalatot is több biztosító díjazza.

-          idős gépjármű kedvezmény: néhány biztosítótársaság a 10 év feletti autókra is külön kedvezményt ad.

-          polgárőr kedvezmény: polgárőr kártyával rendelkezők vehetik igénybe.

-          üzletpolitikai kedvezmény: jellemzően a kötelező biztosítás kampányában szokták bevetni az ügyfélszerzés érdekében, 10%-20% is elérhető vele. Lehetséges, hogy mindenkinek megadják, de az is, hogy az adott biztosító által preferált piaci szegmens kapja csak meg.

Kötelező biztosítás díjkalkulátor
Jótanácsok
Gyakran Ismételt Kérdések
CARGLASS autó üvegkár bejelentő
Riskonline blog
RSS Hírcsatornáink
gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Riskonline - A biztos partner