Riskonline - A biztos partner

Kötelező Biztosítás

Nyitólap | Sitemap | 2024. április 19. péntek
Telefon: 70-428-55-50
Fax: 06-69-716-026
E-mail: info@riskonline.hu

Kötelező biztosítás - Kötelező biztosítás kalkulátor - Kötelező biztosítás 2015 - KGFB

gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások

Híreink

Megújult a Signal Biztosító cascója!

2012. március 7. szerda, 10:01
A Signal biztosító új kedvezőbb casco biztosítást vezet be.

A biztosító tájékoztatója a cacoval kapcsolatban:

 

"Örömmel tájékoztatjuk, hogy elkészült az új CASCO paramétertáblánk, mely a korábbinál jóval kedvezőbb feltételeket és díjakat kínál ügyfeleink számára. Az új tarifákkal elsősorban a vidéki kis-és középvállalkozókat és a 30 év feletti lakossági ügyfeleket célozzuk meg, de egyben nyitást is jelent a budapesti piac felé.

 

A pozitív változások érintik a terület -, valamint kor szorzókat is, továbbá a gépjárművek köthető életkorát is, mely a maximális 6 évről 7-re növekedett.

 

Az alábbi esetekben szemlére kötelezett a gépjármű. A szemlét területi bontásba a DEKRA-Expert Műszaki Szakértői Kft. és az Autotal Kft.végzi. A megyei bontás a partnerportálon megtalálható.

Műszaki szemlére kötelezett:

 

  • Használt járművek esetén minden esetben műszaki állapotfelmérés szükséges, ha nem folyamatos a casco fedezet (akár egy nap is kimarad, pl. átkötés esetén)!
  • Használt járművek esetén szintén minden esetben műszaki állapotfelmérés szükséges, ha a jármű használatának módja a normál használattól eltérő, függetlenül attól, hogy átkötés történt (tehát folyamatos fedezet esetén is!).
  • Ha az előző casco biztosítás esetén az önrész mértéke nagyobb volt, mint amilyen mértéket nálunk választana az ügyfél, minden esetben kötelező a szemle, akkor is, ha a fedezet folyamatos lenne! Példa: előző szerződés önrésze 20%, de min. 100.000,- Ft helyett a nálunk választott önrész 10%, de min. 50.000,- Ft.
  • Ha az előző casco biztosítás esetén a fedezet nem terjedt ki töréskárra, műszaki állapotfelmérés szükséges folyamatos fedezet esetén is, azaz az előző casco szerződés pl. csak totálkárra, vagy lopáskárra, vagy totálkár-lopáskárra terjedt ki a fedezet.

 

Használt jármű: 200 km-nél többet futott, illetve fél évnél idősebb jármű (azaz hat hónapnál régebben Magyarországra behozott, vagy Magyarországon gyártott jármű). Ez utóbbit a forgalmi engedély vagy a járműkísérő lap igazolja."

Kötelező biztosítás díjkalkulátor
Jótanácsok
Gyakran Ismételt Kérdések
CARGLASS autó üvegkár bejelentő
Riskonline blog
RSS Hírcsatornáink
gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Riskonline - A biztos partner