Riskonline - A biztos partner

Kötelező Biztosítás

Nyitólap | Sitemap | 2024. április 25. csütörtök
Telefon: 70-428-55-50
Fax: 06-69-716-026
E-mail: info@riskonline.hu

Kötelező biztosítás - Kötelező biztosítás kalkulátor - Kötelező biztosítás 2015 - KGFB

gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások

Híreink

Miért jobb, ha alkuszon keresztül kötjük meg a biztosítást?

2012. október 26. péntek, 15:14
Megmutatjuk, hogy miért éri meg alkuszon keresztül megkötni a kötelező biztosítást 2013-ban is.

Az elmúlt években a kgfb átlagdíjakkal párhuzamosan folyamatosan csökkentek biztosítók kötelező biztosítási szerződések díjbevételei. A kevesebb pénzből nehezebben gazdálkodják ki a költségeket. Így a szolgáltatások színvonala évről évre csökken, továbbá a kárrendezés is egyre nehézkesebb. Ezért egy jó, megbízható alkusz, akinek a biztosítókkal napi kapcsolata van, sokat tud segíteni a problémás ügyek elrendezésében.

 

Sokkal jobb eséllyel tudja az ügyfél számára a jogos kárkövetelés kifizetését elérni, mintha az ügyfél alkusz nélkül, egyedül próbálkozna meg ezzel a feladattal a biztosítónál. Egyre többen keresnek fel minket a kárügyek sikeres megoldása érdekében, ugyanis sok akadállyal, jogi problémával, nehezül rájuk a kárrendezés procedúrája. Azt is többen panaszolták, hogyha sikerült is elérni a kárkifizetést, a biztosító által megítélt és jóváhagyott kárösszeg köszönőviszonyban sem volt a tényleges kár összegével. Folyamatban lévő ügyekbe azonban már jóval nehezebb segíteni, ezért is érdemes eleve alkusznál kötni a biztosítást.

Ezek természetesen - ahogy említettem is -  a kárfizetésre költhető egyre zsugorodó büdzséjére, az alacsony díjbevételre vezethető vissza.

 

Ezért nagyon fontos szerepe van annak, hogy egyrészt alkuszon keresztül kössük meg a biztosítást, másrészt pedig, hogy ha már eldöntöttük, hogy alkuszon keresztül kötjük meg a biztosítást, akkor megbízható, minőségi szolgáltatást nyújtó szolgáltató választására törekedjünk.

 

Amennyiben nálunk köti meg online kötelező biztosítását alkuszi szolgáltatásunk Önnek ingyenes, mi a biztosítóktól kapjuk a jutalékot. Miért jó ez Önnek? Mert az összes biztosítóval kapcsolatban állunk, így a teljes palettáról választhat magának megfelelő szolgáltatást és semmivel sem kerül többe a nálunk megkötött biztosítás, mintha a biztosítónál kötötte volna meg közvetlenül. Elintézzük a kötelező biztosítással kapcsolatos papírmunkát (korábbi biztosítás felmondása, a kiválasztott biztosítás megkötése, gondozása, segítségnyújtás problémás ügyekben, kártörténeti igazolás lekérése-új biztosítónál való iktatása, tanácsadás a sikeres kárrendezés érdekében, stb.) Nekünk fontos, hogy Ön valóban elégedett legyen, hiszen csak az elégedett ügyfél lesz hosszú távon kliens, ez pedig a mi érdekünk.

Kötelező biztosítás díjkalkulátor
Jótanácsok
Gyakran Ismételt Kérdések
CARGLASS autó üvegkár bejelentő
Riskonline blog
RSS Hírcsatornáink
gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Riskonline - A biztos partner