Riskonline - A biztos partner

Kötelező Biztosítás

Nyitólap | Sitemap | 2024. április 23. kedd
Telefon: 70-428-55-50
Fax: 06-69-716-026
E-mail: info@riskonline.hu

Kötelező biztosítás - Kötelező biztosítás kalkulátor - Kötelező biztosítás 2015 - KGFB

gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások

Híreink

Milliárdokat fektet be régiónkban az Allianz

2010. október 6. szerda, 9:44
Az Allianz a következő években milliárdokat készül ingatlanokba befektetni és ebből a célból mindenek előtt Közép- és Kelet-Európát veszi alaposan szemügyre.

Az APA osztrák hírügynökség szerint az Allianz Németországra, Franciaországra és a Kelet-európai növekvő piacokra koncentrál majd. A pénzügyi válság során ugyanis mindenekelőtt az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában és Spanyolországban gyengült le az ingatlanpiac.

Az Allianz a tervek szerint a következő három-négy évben kereken 13 milliárd eurót fektet ingatlanokba. Az idén már 1,5 milliárd eurót adott ki, többek között Münchenben, Párizsban és Rómában. További 1 milliárd jut még az év végéig ingatlanbefektetésekre.

A biztosító egyébként több éves szünet után ismét jelentős akvizíciókra készül, ebből a célból 1,37 milliárd dollárt tett félre. Michael Diekmann, az Allianz vezére szerint a felvásárlások elsősorban vagyon- és balesetbiztosítás terén történnek meg, mihelyt világossá válnak az új tőkemegfelelési szabályok a biztosítókat illetően.

Kötelező biztosítás díjkalkulátor
Jótanácsok
Gyakran Ismételt Kérdések
CARGLASS autó üvegkár bejelentő
Riskonline blog
RSS Hírcsatornáink
gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Riskonline - A biztos partner