Riskonline - A biztos partner

Kötelező Biztosítás

Nyitólap | Sitemap | 2024. április 20. szombat
Telefon: 70-428-55-50
Fax: 06-69-716-026
E-mail: info@riskonline.hu

Kötelező biztosítás - Kötelező biztosítás kalkulátor - Kötelező biztosítás 2015 - KGFB

gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások

Híreink

Rosszcsontok az iskolában: nem elég az állami biztosítás

2010. szeptember 14. kedd, 10:52
Az állam biztosít minden iskolába járó gyermeket baleseti halál, rokkantság és csonttörés esetén. Ez azonban fapados szolgáltatás, célszerű kiegészíteni valamilyen piaci tanulóbiztosítással, amely az iskolán kívül történt bajok következményeit is enyhíti.

Az állam 18 éves koráig minden iskolást biztosít a tanév alatt - írja a Világgazdaság. De ez a biztosítás csak baleseti halálra, rokkantságra és csonttörésre vonatkozik, ráadásul meglehetősen alacsony összegű kártérítést fizet: 200 ezer, 300 ezer illetve 3 ezer forintot. Aki nagyobb biztonságban szeretné tudni gyermekét, annak érdemes valamelyik biztosítónál kiegészítő biztosítást kötnie. Ezek díja évi 250 ezer forinttól néhány ezer forintig terjedhet. Nagy előnyük, hogy az állami biztosításnál jóval magasabb összegű kártérítést fizetnek, ráadásul nem csak az iskolában, hanem azon kívül és a szünidőben is védelmet jelentenek.

A biztosítók felhívják a figyelmet arra, hogy az állami biztosítás a hosszabb távú következményekkel nem járó balesetekre, az esetleges kórházi költségek fedezésére, műtétekre nem nyújt fedezetet. Érdemes alaposan átnézni a biztosítók kínálatát, mert vannak olyan társaságok, amelyek az olyan speciális gyermekbetegségek, mint a kullancscsípés, vagy az ételmérgezés ellen is védelmet ígérnek. (Pénzcentrum)

Kötelező biztosítás díjkalkulátor
Jótanácsok
Gyakran Ismételt Kérdések
CARGLASS autó üvegkár bejelentő
Riskonline blog
RSS Hírcsatornáink
gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Riskonline - A biztos partner