Riskonline - A biztos partner

Kötelező Biztosítás

Nyitólap | Sitemap | 2024. április 19. péntek
Telefon: 70-428-55-50
Fax: 06-69-716-026
E-mail: info@riskonline.hu

Kötelező biztosítás - Kötelező biztosítás kalkulátor - Kötelező biztosítás 2015 - KGFB

gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Májusban lesz évfordulós a kötelező biztosításom és szeretnék biztosítót váltani, mert az autókereskedő nagyon drága biztosítást kötött velem. Mikor küld tájékoztatót a biztosító, hogy mennyi lenne a jövő évi díjam és milyen bónuszban lesz a kötelezőm jövőre?
2012. április 1. vasárnap, 15:44:35
2012. április 1. vasárnap, 16:07:10
A biztosítónak 50 nappal az kötelező biztosítás évfordulója előtt értesítenie kell az ügyfelet írásban. Az írásban értesítés nem minden esetben jelenti, azt hogy levelet kapunk a biztosítótól, mert ha a biztosítási szerződésünkre online kedvezményt kaptunk, akkor több biztosító e-mailben értesít bennünket. Ilyenek pl. az Allianz, Union stb. Online szerződéskötésnél ezért fontos, hogy valós e-mail címet adjunk meg, lehetőleg olyat, amelyet használunk is. A biztosítóváltás legegyszerűbb módja az online szerződéskötés.
A végére engedjen meg egy rövid gondolatot. Autóvásárláskor egyik kereskedő sem kötelezheti a vevőt arra, hogy a kötelező biztosítás csak nála lehet megkötni. Sajnos tendencia évek óta, hogy az autókereskedők leszerződnek valamelyik biztosítóval, amelyiktől jó jutalékot kapnak és nem érdekli őket, ha a vevő több tízezerrel drágábban köti a biztosítás "kötelezik" a vevőt, hogy ott kell megkötni a szerződést. Nem kötelező a kereskedőnél biztosítást kötni...
Jótanácsok
Gyakran Ismételt Kérdések
CARGLASS autó üvegkár bejelentő
Riskonline blog
RSS Hírcsatornáink
gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Riskonline - A biztos partner