Riskonline - A biztos partner

Kötelező Biztosítás

Nyitólap | Sitemap | 2018. február 23. péntek
Telefon: 70-428-55-50
Fax: 06-69-716-026
E-mail: info@riskonline.hu

Kötelező biztosítás - Kötelező biztosítás kalkulátor - Kötelező biztosítás 2015 - KGFB

gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Nyerj iPad Mini-t!

KGFB

Ha már kötelező, akkor ne legyen drága! A legjobb KGFB ajánlatot megtudhatja itt:

KGFB kalkulátor

Évente egyszer lehetőségünk van arra, hogy KGFB biztosításunkkal átszerződjünk egy másik biztosítóhoz. A biztosítók minden év október végén hozzák nyilvánosságra következő évi kötelező biztosítás díjaikat, így ha számunkra találunk kedvezőbb ajánlatot, november hónap folyamán (de december 31-re) fel tudjuk mondani szerződésünket, majd december végéig kell megkötnünk az új biztosítási szerződésünket.

A 2010 január elseje után üzembe helyezett gépjárművek KGFB évfordulója már a szerződéskötés naptári időpontja, vagyis bármikor lehet az esztendő folyamán.

A biztosítóváltás nem egyszerű folyamat, sok részletre kell odafigyelnünk, és egy esetleges hiba kellemetlen következményekkel járhat. A biztosítók KGFB díjtáblái évről évre egyre bonyolultabbak, így egy szakember is csak nehezen tudja értelmezni, ezért sajnos a következő évi KGFB díjak pontos meghatározása igen komoly feladat elé állít mindenkit.

Továbbá nagyon kell figyelni arra, hogy a megfelelő tartalmú felmondásunk visszaigazolva beérkezzen a korábbi biztosítóhoz december 1-ig, az új KGFB 2012 biztosítást pedig legkésőbb december 31-ig kell megkötnünk. Tennivalóink még ekkor sem érnek véget, mert a következő év elején a korábbi biztosítónktól be kell szereznünk KGFB kártörténeti igazolásunkat (bonus igazolás), és azt igazoltan be kell küldenünk az új biztosítónkhoz.

Mindezektől a kellemetlenségektől megkímélhetjük magunkat, ha a Riskonline alkusz teljeskörű KGFB szolgáltatását vesszük igénybe. Így pár perc alatt minden utánajárás megspórolva megtudhatjuk az összes biztosító jövő évi KGFB 2012 díjkínálatát, kiválaszthatjuk közülük a számunkra legszimpatikusabbat, majd egy fax elküldésével tennivalóink végére is értük - minden egyéb teendőt a Riskonline intéz helyettünk.

Az internetes KGFB váltásnak tehát több előnye is van a saját ügyintézéshez képest: a biztosítás kötés sokkal egyszerűbb, mert azt szakemberek végzik el helyettünk, szinte semmit nem ronthatunk el, így végig biztonságban érezhetjük magunkat.

Online kedvezményekkel a több ezer (vagy akár több tízezer) forintos KGFB díjkülönbözetet még tovább is növelhetjük! Ez a szolgáltatás nekünk nem kerül semmi plusz kiadásba az alkusz felé.

Számolja ki a KGFB díját most gyorsan és egyszerűen!

KGFB kalkulátor

Jótanácsok
Gyakran Ismételt Kérdések
CARGLASS autó üvegkár bejelentő
Riskonline blog
RSS Hírcsatornáink
gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Riskonline - A biztos partner