Riskonline - A biztos partner

Kötelező Biztosítás

Nyitólap | Sitemap | 2018. február 23. péntek
Telefon: 70-428-55-50
Fax: 06-69-716-026
E-mail: info@riskonline.hu

Kötelező biztosítás - Kötelező biztosítás kalkulátor - Kötelező biztosítás 2015 - KGFB

gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Nyerj iPad Mini-t!

Kötelező biztosítás 2015

A 2015. év végi évfordulóval rendelkező autósok kötelező biztosításukat idén is év végén intézhetik. Jelentős, nagyjából félmillió váltóra számíthatunk a kampány során. Azonban érdemes odafigyelni a határidőkre, ugyanis néhány új szabályozás miatt a 2015-ös kötelező biztosítóváltás lehetősége időben jóval behatároltabb, mint ahogyan az korábban volt.

A kampány 2015-ös kgfb naptári évfordulóval rendelkezők számára az esztendő utolsó két hónapja (november-december) alatt kell az új biztosítási szerződésről gondoskodnia. A váltóknak fontos tudni, hogy a kötelező biztosítás felmondását a 2014. december 1-ig írásban kell megtenniük a biztosítójuknál, ugyanakkor a kgfb szerződés felmondását már 2014. november 1-től kezdeményezhetik, ahogy említettük december 1.-ig bezárólag. Aki eddig az időpontig nem intézkedik a meglévő kötelező biztosításának felmondásáról, annak további 1 évig a jelenlegi biztosítójánál kell maradnia, adott esetben egy magasabb díjú szerződésnél, mivel a felmondás hiányában a kötelező biztosítása automatikusan meghosszabbodik egy évvel.

Tehát látható, hogy a korábbi (jelenlegi) kgfb szerződés felmondását legkorábban a kötelező biztosítás évfordulóját megelőző 60. napon teheti meg az ügyfél, legkésőbb az évfordulót megelőző 30. napig. Ez a szabály nemcsak a 2014. év végi váltókra vonatkozik, hanem mindenkire, aki kötelező biztosítással rendelkezik, így az évközi évfordulóval rendelkezőkre is.

Azonban azt is érdemes megjegyezni, hogy aki intézkedik a kötelező biztosításának felmondásáról december 1-ig, az új biztosítás megkötését a 2015-ös időszakra még 2014. december 31-ig megteheti.

A 2014. november 1-jén megjelenő tarfiák a 2015-ös időszakra vonatkoznak, tehát már ettől az időponttól számolhatnak és köthetnek is új 2015. évi kötelező biztosítást az autósok az online kgfb kalkulátorok segítségével.  

Mint minden évben, a 2015. esztendőben is vállaljuk az autósok gyors, kényelmes, korrekt kiszolgálást a 2015-ös kötelező biztosítás megkötésétől a meglévő kötelező biztosításának felmondásáig. Oldalunkon néhány perc alatt kiszámolhatja a díját, online megkötheti a szerződést és az alkuszi megbízással elvégezzünk Ön helyett a kötelező biztosító-váltás teljes folyamatát.

Jótanácsok
Gyakran Ismételt Kérdések
CARGLASS autó üvegkár bejelentő
Riskonline blog
RSS Hírcsatornáink
gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Riskonline - A biztos partner