Riskonline - A biztos partner

Kötelező Biztosítás

Nyitólap | Sitemap | 2018. február 23. péntek
Telefon: 70-428-55-50
Fax: 06-69-716-026
E-mail: info@riskonline.hu

Kötelező biztosítás - Kötelező biztosítás kalkulátor - Kötelező biztosítás 2015 - KGFB

gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Nyerj iPad Mini-t!

Lakásbiztosítás

Díjszámítás

Amit a lakásbiztosítás témájában tudni érdemes

Ön élete munkájával megszerezte otthonát, de gondoljon bele a következő szavak jelentésébe: tűz, vihar, csőtörés, betörés és rablás. És ez csak néhány a lehetséges káresemények közül! Védje meg legfontosabb beruházását az otthonát, az igényeinek leginkább megfelelő lakásbiztosítás segítségével. Javasoljuk, hogy a szerződés megkötése előtt mindenképpen tájékozódjon az egyes biztosítók különös lakásbiztosítási feltételeiről is.

Milyen kockázatokra nyújt fedezetet a lakásbiztosítás?

Mindenkinek lakik valahol, akár saját házában, lakásában, vagy bérelt lakásban, a lakásában pedig ott van az összes ingósága, személyes és használati tárgyai. A károk melyek ezeket vagyontárgyakat érhetik a kicsi kártól a totálkárokig terjedhetnek. Míg a kisebb károk inkább csak kellemetlenséget jelentenek, addig a nagyobb károknál akár egy élet munkája is tönkre mehet. Mára már a legtöbben belátják ezt, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a magyarországi lakások mintegy 70%-a rendelkezik valamilyen biztosítással. Természetesen ennek egy része már régen megkötött lakásbiztosítás, és sok elemében nem fel meg a mai kor követelményeinek.

A lakásbiztosítás keretében a biztosítók által vállalt kockázatok

Egy megfelelő lakásbiztosítás segítségével elkerülhetjük, hogy a bekövetkező károk alapjaiban rengessék meg anyagi helyzetünket. A kockázatok biztosítóra történő áthárításával anyagi biztonságot teremthetünk magunk és családunk számára. Finanszírozott lakás esetén megfelelhetünk a hitelnyújtó által előírtaknak és a saját biztonságunknak is egy kár esetén a hiteltartozással szemben.
részletesen »

Mely vagyontárgyak biztosíthatók lakásbiztosítás keretében?

Épületek, építmények biztosítása. Az ingóságok biztosítása.
részletesen »

Ki a biztosítás szerződője, a biztosítottja, a kedvezményezettje?

részletesen »

Hogyan határozzuk meg a biztosítási összeget?

A biztosítási összeg helyes meghatározása talán a legfontosabb, mert ha a valóságosnál alacsonyabb értéken történik a biztosítás megkötése, akkor az alulbiztosítottsághoz vezet, ami kár esetén arányosan alacsonyabb kártérítéshez vezethet.
részletesen »

Milyen védelem mellett vállalják a biztosítók a betöréses lopás kockázatát?

Mindegyik biztosító lakásbiztosítási feltétele meghatározza azon vagyonvédelmi követelményeket, melyek megléte elengedhetetlen a betöréses lopás kockázatának vállalásához.
részletesen »

Lakásbiztosítás hitelfelvételhez

Hitelfelvételhez általában szükséges a lakásbiztosítás kötése. Az ilyen okból kötött lakásbiztosítás csak annyiban tér el a normál lakásbiztosítástól, hogy záradékolni kell rajta a bankot, mint kedvezményezettet.
részletesen »

Lakásbiztosítás társasházban

A társasházi lakások biztosítására több lehetőség közül is választhatunk. Az első, és legegyszerűbb lehetőség az önállóan megkötött lakásbiztosítás. Továbbá lehetőségünk van társasház-biztosítás megkötésére.
részletesen »

Lakásbiztosító váltás

Amennyiben kedvezőbb lakásbiztosítási szerződésre szeretnénk váltani, előbb fel kell mondanunk meglévő szerződésünket.

Új biztosítást kell kötnünk abban az esetben is ha szerződésünk díj nemfizetéssel szűnt meg. Adott esetben ez is lehet egy módja a biztosítás idő előtti megszűntetésének.
részletesen »

A lakásbiztosítás indexálása - értékkövetés

A biztosítók lakásbiztosítások esetében minden évben automatikusan indexálják az aktuális infláció mértékének megfelelően szerződéseket.
részletesen »
Jótanácsok
Gyakran Ismételt Kérdések
CARGLASS autó üvegkár bejelentő
Riskonline blog
RSS Hírcsatornáink
gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Riskonline - A biztos partner