Riskonline - A biztos partner

Kötelező Biztosítás

Nyitólap | Sitemap | 2018. január 21. vasárnap
Tel.: 06-20-536-50-05, 06-30-581-18-14
Fax: 06-69-716-026
E-mail: info@riskonline.hu

Kötelező biztosítás - Kötelező biztosítás kalkulátor - Kötelező biztosítás 2015 - KGFB

gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Nyerj iPad Mini-t!

Utasbiztosítás

Díjszámítás

Amit az utasbiztosításról tudni érdemes

Külföldi utazás (szerintünk) nélkülözhetetlen kelléke az utasbiztosítás, melynek szolgáltatásai anyagi fedezetet nyújt a sürgős beteg és baleseti ellátások költségeire, továbbá enyhíti az útipoggyászokban keletkezett anyagi károkat, illetve a világ bármely részén 24 órás segítségnyújtási szolgálatot biztosít.

Utasbiztosítás kötésének feltételei

Az utasbiztosítást az összes biztosító esetében kizárólag Magyarország területén, az utazás kezdete előtt lehet megkötni. Nem köthető biztosítás az életvitelszerűen külföldön élőkre, ill. a külföldön munkát vállalókra.

Utasbiztosítás szolgáltatásai

A biztosítók utasbiztosítási terméke tartalmazza a 24 órás asszisztenciaszolgáltatást, élet-, baleset- és betegségbiztosítási szolgáltatást, továbbá kiterjesztett biztosítás esetében felelősség-, jogvédelem- és poggyászbiztosítást is.
részletesen »

A biztosító mentesülése és kizárások

A biztosítások általános kizárásai (nukleáris sugárzás, polgárháború, háború, jogellenes vagy súlyosan gondatlan magatartás, ittas állapot, kábítószer hatása, öngyilkosság) az utasbiztosításoknál is érvényesek.
részletesen »

Érdemes-e utasbiztosítást kötni?

Legyen szó akár külföldön városnézésről, tengerparti pihenésről, síelésről az utazás az adott évben legnagyobb élményeink egyike. Egy baleset, betegség, vagy egyéb nem várt esemény azonban akár rémálommá teheti az a külföldi tartózkodást.
részletesen »

Síelés és egyéb sportok és az utasbiztosítás

Mindenképpen tájékozódjunk, ha az utazásunk célja síelés, snowboardozás, vagy esetleg búvárkodás, hegymászás, hogy melyik biztosító milyen feltételekkel, vagy kiegészítő biztosítással vállalja az ebből eredő kockázatokat.
részletesen »

A fő kifogás az utasbiztosítással szemben - "Már van a bankkártyámon"

A bankok az általuk kibocsátott bankkártyákhoz utasbiztosítást is adnak. Ennek tudatában sokan nem is gondolnak arra, hogy szükségük lehet ezen kívül is további védelemre, hiszen kaptak már egy utasbiztosítást.
részletesen »

Miért kell az utasbiztosítás akkor is, ha van Európai egészségkártyája?

Az Európai Egészségbiztosítási Kártya (melynek korábbi megfelelője az E-111-es nyomtatvány) megfelelő biztonságot adhat a külföldi tartózkodás alatt történt megbetegedéssel, balesettel kapcsolatos orvosi költségek megtérítésére, ez azonban nincs teljesen így.
részletesen »
Jótanácsok
Gyakran Ismételt Kérdések
CARGLASS autó üvegkár bejelentő
Riskonline blog
RSS Hírcsatornáink
gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Riskonline - A biztos partner