Riskonline - A biztos partner

Kötelező Biztosítás

Nyitólap | Sitemap | 2024. április 27. szombat
Telefon: 70-428-55-50
Fax: 06-69-716-026
E-mail: info@riskonline.hu

Kötelező biztosítás - Kötelező biztosítás kalkulátor - Kötelező biztosítás 2015 - KGFB

gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások

Riskonline blog

Kötelező biztosítás 2013: hogyan számoljunk és kössünk új kötelezőt?

2012. október 25. csütörtök, 09:38:05

Jövő héten már kiszámolhatják a január 1-jei évfordulóval rendelkező autósok az online díjtarifálókon, így a mi oldalunkon is, hogy mely biztosítók adják a számukra legkedvezőbb tarifát/szolgáltatást. Több új kiegészítő, plusz szolgáltatást nyújtó termékre is számítunk, amit majd a kgfb mellé lehet megkötni.

 

Hogyan tarifáljunk és kössük meg a szerződést?


A tarifálás pár perc alatt elvégezhető.

Hasznos, ha a jelenlegi kötvényünk nálunk van a számolásnál. Ugyanis a jelenlegi kötvényszám megadásával sok kellemetlenségtől óvhatjuk meg magunkat a kártörténeti igazolással kapcsolatosan. Tehát legyen kéznél az előzményszerződés kötvénye, a vezetői engedély, a személyi igazolvány és és a forgalmi engedély.


1. Január 1. évfordulóval rendelkezők a Kötelező biztosítás kalkulátor 2013 gombot válasszák.

 

2. Fontos, hogy pontosan töltsük ki az előzmény biztosító nevét, a előzményszerződés kötvényszámát és az előzményszerződés kezdetét. Miért hívjuk fel erre kiemelten a figyelmet? Mert az aláírt alkuszi megbízás alapján a felmondást is mi intézzük és ha nem az előzménybiztosító neve van megadva, hanem egy másik, akkor rossz helyre küldhetjük a felmondást, így nem lesz érvényes a felmondás, azaz az új kötés sem, és marad a régi biztosítás.


3.  Figyeljünk arra, hogy amennyiben a tulajdonos és a szerződő nem azonos, úgy mindkettő adatait pontosan adjuk meg.

 

4.  A következő oldalon az autó műszaki paramétereit a forgalmi engedély alapján adjuk meg és figyeljünk, hogy a rendszámot pontosan írjuk be kötőjel nélkül. (pl: ABC111)

 

5.  A kártörténettel és díjfizetéssel kapcsolatos oldalt is értelemszerűen töltsük ki, a díjak kötelező biztosítás esetén a banki/éves díjfizetés a legkedvezőbb.

 

6. A kedvezmények sorát érdemes végignézni, rengetegféle kedvezményt kaphatunk. Csak a legfontosabbak: elektronikus kommunikáció-, gyermek-, nyugdíjaskedvezmény.

 

7. A tarifatáblázat az előzetesen megadott díjfizetési mód és gyakoriság alapján számolja ki a díjat, ezek megváltoztatásával újraszámolhatjuk a díjat.

 

8. Amennyiben kiválasztottuk a megfelelő ajánlatot a Megkötöm gombra kattintva lehet véglegesíteni a kötést. Az ezt követő oldal a személyes adatok megadása mellett az autó alvázszáma, motorszáma, színe, forgalmi engedély száma következik. Ezzel befejeződik az online kötés szakasza.

 

9. A szerződéskötés végén az alkuszi megbízást és az ügyfélpéldányt szükséges kinyomtatni, viszont csak az alkuszi megbízást kell aláírva elküldeni elérhetőségink valamelyikére: postán: 7754 Bóly, Ybl M. u. 9. vagy emailen: info@riskonline.hu vagy faxon: 06 69 568 050

Illetve az alkuszi megbízást, a szerződés ügyfélpéldányát  emailen is elküldjük Önnek.


Kötelező biztosítás díjkalkulátor
Jótanácsok
Gyakran Ismételt Kérdések
CARGLASS autó üvegkár bejelentő
Riskonline blog
RSS Hírcsatornáink
gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Riskonline - A biztos partner