Riskonline - A biztos partner

Kötelező Biztosítás

Nyitólap | Sitemap | 2024. április 27. szombat
Telefon: 70-428-55-50
Fax: 06-69-716-026
E-mail: info@riskonline.hu

Kötelező biztosítás - Kötelező biztosítás kalkulátor - Kötelező biztosítás 2015 - KGFB

gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások

Híreink

Kétezerért már váltanának az autósok

2010. október 6. szerda, 10:24
Egy online alkusz felmérése szerint az autósok csaknem háromnegyede nem tartja valószínűnek, hogy kevesebbet kell fizetnie a jövő évi kötelező biztosításért, majdnem ennyien évi ötezer forintos megtakarításért már biztosítót váltanának.

Az autósok ötöde már évi kétezer forint alatti megtakarításért is hajlandó lenne jövő évi kötelezője megkötése során biztosítót váltani, ugyanakkor csaknem háromnegyedük nem vár további díjcsökkenést a új kgfb-tarifák néhány héten belül esedékes meghirdetése nyomán – áll az alkusz portál több mint 3700 aktív internet-felhasználó körében elvégzett felmérésében.

 

A felmérés tanúsága szerint az autósok beletörődtek abba – a biztosítási szakemberek többsége által már jó ideje hangoztatott – ténybe, hogy a kötelező biztosítások díjának további csökkentését a biztosítók már képtelenek lennének kigazdálkodni. Erre utal legalábbis az a tény, hogy a válaszadók 38 százaléka stagnálást, 35 százaléka pedig emelkedést vár a 2011-es tarifákban.

 

„Nagyobb mértékű átlagdíj-emelkedés azonban elképzelhetetlen, hiszen a biztosítók többsége (félve az árversenyben való lemaradástól) továbbra is igyekszik a többiek alá menni a díjakban – finomítja az ügyfelek várakozásaiból leszűrhető képet a portál vezetője. – A köbcenti helyett kilowatt alapján történő díjszabás pedig még akár további kisebb díjcsökkentésre is lehetőséget biztosíthat, hiszen a díjszabás a korábbinál kockázatarányosabbá válik, megszűntetve egy korábbi anomáliát és az abból fakadó plusz kockázatot.”

Kötelező biztosítás díjkalkulátor
Jótanácsok
Gyakran Ismételt Kérdések
CARGLASS autó üvegkár bejelentő
Riskonline blog
RSS Hírcsatornáink
gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Riskonline - A biztos partner