Riskonline - A biztos partner

Kötelező Biztosítás

Nyitólap | Sitemap | 2024. április 26. péntek
Telefon: 70-428-55-50
Fax: 06-69-716-026
E-mail: info@riskonline.hu

Kötelező biztosítás - Kötelező biztosítás kalkulátor - Kötelező biztosítás 2015 - KGFB

gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások

Híreink

Kötelező biztosítás 2014: ne csak a kgfb-t számoljuk ki! 1. rész

2013. október 29. kedd, 9:10
Nagyon sokan nincsenek tisztában azzal, hogy más biztosítási szerződés felmondására ugyanolyan feltételek vonatkoznak, mint a kötelező biztosítás esetében.

Érdemes lesz kiszámolni a casco biztosítási díját, amennyiben rendelkezik ilyennel, akkor azért, hogy olcsóbb vagy hasonló díjon magasabb szolgáltatást kapjon. Ha pedig nem rendelkezik ilyennel, de 10 évesnél fiatalabb autója, akkor azért, mert nagyon kedvező áron tud a népszerű márkákra teljeskörű casco biztosítást kötni. Olyan kedvezőek a mai casco díjak, hogy gyakorlatilag nem érdemes részleges casco biztosítást kötni, mert annyival nem olcsóbb a teljeskörű casco biztosításnál, hogy megérje azt kötni.

 

Kötelező biztosítás kalkulátorunk a 10 évnél fiatalabb autókra a kgfb díjtáblázatban a casco díjkínálatot is megjeleníti.

 

A 2014-es kampányban ismét számítani lehet jelentős együttkötési kedvezményre, amennyiben kötelező és casco biztosítását egy biztosítónál, megegyező vagy egymáshoz közeli évfordulóval (kockázatviselési kezdettel) köti meg a szerződését.

 

Felmondással kapcsolatos teendő:

- az évforduló előtt legalább 30 nappal, írásban (igazolható módon) a legfontosabb adatok feltüntetésével kell a biztosítási szerződés felmondását eljuttatni a biztosítóhoz

- VAGY ha alkuszon keresztül köti az új szerződést, a régi szerződés felmondását is intézi a legtöbb alkusz az alkuszi megbízással

Kötelező biztosítás díjkalkulátor
Jótanácsok
Gyakran Ismételt Kérdések
CARGLASS autó üvegkár bejelentő
Riskonline blog
RSS Hírcsatornáink
gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Riskonline - A biztos partner