Riskonline - A biztos partner

Kötelező Biztosítás

Nyitólap | Sitemap | 2024. április 27. szombat
Telefon: 70-428-55-50
Fax: 06-69-716-026
E-mail: info@riskonline.hu

Kötelező biztosítás - Kötelező biztosítás kalkulátor - Kötelező biztosítás 2015 - KGFB

gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások

Híreink

Melyik társaságnál fogják kötni a legtöbb kötelező biztosítást 2013 –ban?

2012. március 13. kedd, 19:02
Az 2012. évi KGFB kampány nyertese, ha a szerződések számát tekintjük, az Uniqa Biztosító, ők a messze a legtöbb ügyfelet hódították magukhoz olcsóbb díjaikkal.

Ennek az erősítésnek volt azonban egy története, hiszen a jól végződött 2009-es biztosítási év után a 2010-es évben egy rosszul árazott díjhirdetéssel jelentős mennyiségű ügyfelet veszítettek. A ráerősítés révén odáig sikerült jutni, hogy kötelező biztosítás ajánlatukkal az idén már az első három legjobb között szerepeltek.

Vajon a kötelező biztosítás 2013. kampányra mit tudnak elővezetni?

Az Uniqa komoly több, mit 20 éves tapasztalattal rendelkezik a KGFB területén, a szerződésállományuk mennyiségénél csak az Allianznak és a Generalinak van több KGFB szerződése. Ennek a komoly szerződésállománynak az is magyarázata, hogy kiemelkedően teljesítenek az ügyfélkapcsolati és szolgáltatási területen és ezt értékelik is az ügyfeleik.

Milyen kedvezményt ad az Uniqa kötelező biztosítás 2013. -ban?

A Riskonline kötelező biztosítás kalkulátor 2013-ban is segít megtalálni a legjobb kedvezményeket. A tavalyi tapasztalatok azt mutatták, hogy az e-kommunikációs kedvezmény választásával akár 25%-os kedvezményt kaphatunk. Ha azonban hozzávesszük a többi lehetséges kedvezménytípust, akkor könnyedén összejöhet akár 60% megtakarítás, ami – lássuk be – nagyon is vonzó kötelező biztosítás árat eredményezhet 2013-ban is!

Kötelező biztosítás díjkalkulátor
Jótanácsok
Gyakran Ismételt Kérdések
CARGLASS autó üvegkár bejelentő
Riskonline blog
RSS Hírcsatornáink
gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Riskonline - A biztos partner