Riskonline - A biztos partner

Kötelező Biztosítás

Nyitólap | Sitemap | 2024. április 28. vasárnap
Telefon: 70-428-55-50
Fax: 06-69-716-026
E-mail: info@riskonline.hu

Kötelező biztosítás - Kötelező biztosítás kalkulátor - Kötelező biztosítás 2015 - KGFB

gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Tisztelt Riskonline!Tavaly előtt váltottam kötelező biztosítást a Netrisken és az Uniqa kötelezőt választottam. A második negyedévre vonatkozó csekket nem kaptam meg az Uniqától, amit én április elején jeleztem a Netrisk felé, de telefonon nem tudtam felhívni őket, mert nem vették fel, ezért e-mailt küldtem nekik. Sajnos semmilyen válasz nem érkezett, ezért még egyszer írtam nekik, melyben ismét kértem őket, hogy intézzék el, hogy kapjak csekket, de erre sem kaptam választ. Ezek után júniusban kaptam egy levelet az Uniqától, hogy megszűnt a szerződésem és kössem vissza hozzájuk, úgy hogy fizessek meg valami hihetetlen összegű "fedezetlenségi díjat". Érdeklődnék, hogy ilyenkor mit lehet tenni? Természetesen sem a Netrisk, sem az Uniqa nem fizeti ki azt az összeget amit nekem most be kell fizetnek, hogy lehessen biztosításom...
2011. július 22. péntek, 14:27:37
2011. július 22. péntek, 16:00:19
Tisztelt Kérdező! Sajnos valóban igaz, hogy a fedezetlenségi díjat az üzembentartónak meg kell fizetni visszamenőleg a biztosítás újra megkötésének napjáig.
A jogszabály úgy szól, hogy az üzembentartónak kell gondoskodnia a díj befizetéséről. Arról nem kívánunk nyilatkozni, hogy ki milyen mértékben okozta az Ön kárát. Arról tudjuk tájékoztatni, hogy mi ilyen esetekben is mindent megteszünk, hogy a hasonló eseteket megelőzzük. Sajnos többször előfordul, hogy az ügyfeleink nem kapnak időben csekket a biztosításról, de ha erről minket időben értesítenek, akkor mi azt időben elintézzük.
Az Ön esetében akkor nem kellene újrakötni a kötelező biztosítást, ha érdekmúlás következne be, úgy mint üzembentartó váltás, a gépjármű eladása vagy a forgalomból végleg kivonás.
Jótanácsok
Gyakran Ismételt Kérdések
CARGLASS autó üvegkár bejelentő
Riskonline blog
RSS Hírcsatornáink
gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Riskonline - A biztos partner