Riskonline - A biztos partner

Kötelező Biztosítás

Nyitólap | Sitemap | 2024. május 19. vasárnap
Telefon: 70-428-55-50
Fax: 06-69-716-026
E-mail: info@riskonline.hu

Kötelező biztosítás - Kötelező biztosítás kalkulátor - Kötelező biztosítás 2015 - KGFB

gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások

Híreink

20%-kal csökkentek a vállalati vagyonbiztosítások díjai

2013. augusztus 5. hétfő, 15:30
A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) számítása szerint ma ötödével olcsóbban tudja megkötni vállalati biztosítását egy átlagosnak mondható kisvállalkozás, mint két éve, ugyanakkor a díjcsökkenés 2008-hoz képest az inflációt is figyelme véve 50%-os.

A FMBASZ elemzése szerint elég tág határok között mozognak a díjak, ugyanis a legalacsonyabb és a legmagasabb díjú vállalati vagyonbiztosítások között 2,5 a szorzószám.

 

Az elemzés fontos megállapításai többek között, hogy az átlagos vállalkozói biztosítás, ahogy említettük feleződtek 2008-hoz képest; a felelősség-, az üzemszünet- és az all risk biztosítás jelentős mértékben, 40-80%-kal csökkentek.

 

Emelkedés egyedül a építés-szerelés biztosítás díja emelkedett, igaz ez nagy mértékben 40-50%-kal, ám az emelkedés itt elengedhetetlen volt tekintve ezen biztosítások kárhányada is számottevően emelkedett.

 

Összességében mi úgy látjuk érdemes megbízható biztosítási alkuszhoz fordulni a vállalati biztosításokkal kapcsolatban is, azonban ne kizárólag az ár legyen a meghatározó a biztosítási ajánlat kiválasztásakor, ugyanis legalább ilyen fontos tisztába lenni, hogy milyen kockázatok és térítési limitek ad adott ár mellé a biztosító. Érdemes a legjobb ár/érték arányú szerződést kialkudni és megkötni az alkusz segítségével.

Kötelező biztosítás díjkalkulátor
Jótanácsok
Gyakran Ismételt Kérdések
CARGLASS autó üvegkár bejelentő
Riskonline blog
RSS Hírcsatornáink
gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Riskonline - A biztos partner