Riskonline - A biztos partner

Kötelező Biztosítás

Nyitólap | Sitemap | 2024. május 19. vasárnap
Telefon: 70-428-55-50
Fax: 06-69-716-026
E-mail: info@riskonline.hu

Kötelező biztosítás - Kötelező biztosítás kalkulátor - Kötelező biztosítás 2015 - KGFB

gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások

Híreink

Életbiztosítások visszavásárlása a végtörlesztések miatt

2012. február 16. csütörtök, 14:14
Jelentős életbiztosítási állományt vásároltak vissza az ügyfelek a végtörlesztés miatt.

Sokan felhasználták korábban felhalmozott megtakarításaikat végtörlesztésre. Ennek esett "áldozatul" igen jelentős állományú életbiztosítás is.

Az ügyfelek még akkor is felhasználták az életbiztosíási vagy unit linked megtakarításaikat, ha azon jelentős összegeket buktak.

Sajnos tapasztalataink szerint a tanácsadók nem tájékoztatják az ügyfeleket az életbiztosítási és a unit linked megtakarítások hátrányairól. A visszavásárlásról érdeklődő ügyfeleink közül szinte egyik ügyfél sem tudott az ilyen jellegű biztosítási szerződések hátrányairó, ami komolyan felveti a "tanácsadók" felelősségét... Sajnos ezen ügyfelek komoly tapasztalatot szereztek a szomorú magyar valóságról, mert volt aki 4-5 éves befizetés után több millió forintot veszített, úgy hogy fogalma sem volt róla a visszavásárlási szándéka előtt.

Félreértés ne essék az életbiztosítások és a unit linked biztosítások nagyon hasznosak, de ezeknek a biztosításoknak is meg van a pontos helyük és szerepük! Arról nem is beszélve, hogy ezen biztosítások közül van amelyik az ügyfél érdekeit szolgálja és van olyan amely a hatalmas jutalék kifizetésekkel elvonja a szerződéstől és az ügyféltől a pénzt, de a közvetítő nagyon jól jár vele.

Csak egy rövid megjegyzés! Ne gondolja senki, hogy az egyes "közvetítő" cégek luxusautó flottáját , a luxus környezetben  megrendezett meetingeket stb. a télapó hozza, azt mind kő keményen az ügyfelek finanszírozzák!!!

Kötelező biztosítás díjkalkulátor
Jótanácsok
Gyakran Ismételt Kérdések
CARGLASS autó üvegkár bejelentő
Riskonline blog
RSS Hírcsatornáink
gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Riskonline - A biztos partner