Riskonline - A biztos partner

Kötelező Biztosítás

Nyitólap | Sitemap | 2024. május 19. vasárnap
Telefon: 70-428-55-50
Fax: 06-69-716-026
E-mail: info@riskonline.hu

Kötelező biztosítás - Kötelező biztosítás kalkulátor - Kötelező biztosítás 2015 - KGFB

gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások

Híreink

Újra itt a szezon, kötelező biztosításhoz zöldkártya és utasbiztosítás

2014. július 3. csütörtök, 16:06
Már végérvényesen beköszöntött a nyár. Mi is érezzük a KGFB zöldkártya igénylésekből és az utasbiztosítás kötések számából, hogy egyre többen töltik a jól megérdemelt pihenésüket külföldön.

A nemzetközi zöldkártyát mindenkinek érdemes igényelni, ha külföldre utazik. Ezzel sok kellemetlenségtől kímélheti meg magát, ráadásul nem kerül semmibe csak igényelni kell, ha van érvényes dijjal rendezet kötelező biztosítása. Az EU-s tagországokban nem kérik határátkeléskor, de közúti ellenőrzéskor előfordul, hogy kéri a rendőr. Balesetkor minden eseteben kérik a hatóságok a nemzetközi zöldkártya bemutatását.
Utasbiztosításon is érdemes elgondolkodni annak aki külföldre tervezi a nyaralást. Véleményünk szerit egy korrekt utasbiztosítás díja 450-500 forint naponta, ennél alacsonyabb díjért nem kapunk megfelelő szolgáltatást, illetve az drágáb biztosítások feleslegesek, ha nincs egyedi, extra igényünk. Az utasbiztosítással szemben szkeptikusoknak azt tudjuk tanácsolni, hogy ne komoly betegségekben, vagy balesetekben gondolkodjanak, amikor biztosításról van szó. A legtöbb esetben elég egy rovarcsípés, egy fájós fog, vagy egy gyomrrontás és a kezelés több tíz- vagy százezer forint is lehet átszámítva.

Kötelező biztosítás díjkalkulátor
Jótanácsok
Gyakran Ismételt Kérdések
CARGLASS autó üvegkár bejelentő
Riskonline blog
RSS Hírcsatornáink
gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Riskonline - A biztos partner