Riskonline - A biztos partner

Kötelező Biztosítás

Nyitólap | Sitemap | 2018. február 23. péntek
Telefon: 70-428-55-50
Fax: 06-69-716-026
E-mail: info@riskonline.hu

Kötelező biztosítás - Kötelező biztosítás kalkulátor - Kötelező biztosítás 2015 - KGFB

gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Nyerj iPad Mini-t!

Jótanácsok!

Annak aki még nem ügyfelünk és aki eddig nem merte interneten megkötni biztosítását.

Tisztelt leendő Ügyfelünk!
Fontos, hogy tudja! Minden alkusznál ugyanannyi a 2011-es kötelező biztosítás díja, mert mindenki hatóságilag ellenőrzött (PSZÁF által) tarifából dolgozik.

A LEGFONTOSABB KÉRDÉSEK EGY ONLINE BIZTOSÍTÁSI PORTÁL MEGÍTÉLÉSÉBEN:

Az online kedvezményekről:
A biztosítók jelentős online kedvezményeket adnak a nálunk megkötött szerződésekre. Ezeket érdemes előnyben részesíteni az offline, vagy hagyományos biztosításkötéssel szemben.

Az egész évben megtalálható ügyfélszolgálatunkról:
Elképzelésünk szerint nem csak az átkötési (novemberi) időszakban kell foglalkozni az ügyfeleinkkel, ezért szakképzett kollégáink egész évben várják a hívását, e-mailét, levelét.

Segítségnyújtás a kárrendezésben:
Amennyiben kár éri Önt segítünk eljárni a biztosító felé. Például segítünk megírni kárbejelentését, hogy a későbbiekben egy rossz kárbejelentés ne adhasson jogalapot a biztosítónak kibújni a kárfizetés felelőssége alól.

Segítünk a BÓNUSZ átvezetésben:
Kötelező váltásnál sajnos előfordul, hogy a bónuszt nem minden esetben vezeti rá a szerződésére a biztosító. Ennek több oka is lehet. Ebben segítünk Önnek, hogy rendben legyen az új kötelezőjének a bónusza és ne kelljen eltelefonálnia több száz vagy ezer forintot, nem is beszélve a kellemetlenségekről.

Az árgaranciáról:
Mi ugyan nem tapétáztuk ki portálunkat az árgarancia logóval, de ettől még él nálunk. Eddig az utolsó három évben két esetben merült fel ilyen igény összesen 1400 Ft értékben. Természetesen ezeket a lehető leggyorsabban ki is fizettük ügyfelünknek. Elvünk, hogy pontos kalkulátort készítsünk és ebben az esetben nincs szükség árgaranciára.

A dupla tarifálásról:
A mi kalkulátorunkat két egymástól független ellenőrző program figyeli, így a rossz kalkuláció esélye nulla. A 2011-es KGFB kampány első nyolc napjának több mint 100.000 db-os kalkulációjából nem fordult elő online kalkuláció.

Online kötelező mellé köthető kedvező cascoról:
Az idei kampányban a fiatal autóval rendelkezőknek érdemes megnézni, hogy együttkötés esetén jelentős díjkedvezményeket tudunk adni, majdnem minden autó típusnál.

Az Astra Biztosítóról:
Ennek a biztosítónak külön pontot szenteltünk, mert többen tanácstalanok az új biztosítóval kapcsolatban. Magyarországi tapasztalata senkinek nincs az Astra Biztosítóról, de Románia legnagyobb autó biztosítója, ez valószínűleg nem véletlen…

Aki még nem kötött interneten kötelező biztosítást azt csak bíztatni tudjuk erre, mert több biztosítónál jelentős akár 25%-os online kedvezményt is tudunk adni, amit a biztosító irodájában nem kaphat meg. Az online szerződéskötés semmivel sem bonyolultabb, mint ha személyesen köti szerződését. A szerződéskötés lényege, hogy minden kérdésre pontosan és figyelmesen válaszoljon és minden adatot pontosan töltsön ki. Kis túlzással, de mindenki meg tudja kötni nálunk a szerződését, „aki írni és olvasni tud”…
Jótanácsok
Gyakran Ismételt Kérdések
CARGLASS autó üvegkár bejelentő
Riskonline blog
RSS Hírcsatornáink
gépjármű biztosítások
lakossági biztosítások
vállalati biztosítások
Riskonline - A biztos partner